Christmas

0kommentarer


Lotta hade med sig kall smörgåstårta och en prinsesstårta igår. Det kunde inte bli bättre! Men sen åkte hon och det visade sig att det inte skulle bli någon thanksgivingmiddag den här helgen. Då var det inte lika roligt längre.
Jag blev även jättetrött på kvällen och kunde inte sluta skratta eller stå rakt. Till slut så grät jag för att jag inte ville att Johannes någonsin skulle dö samtidigt som jag skrattade för full hals.
Kvällen avslutades med mys i sängen även om det inte blev like mysigt när jag nös på datorn. Pinsamt värre!

Söndag morgon, första advent. Johannes drog nästan så fort vi hade vaknat. Jag saknar honom redan men det är även skönt att få lite tid för sig själv ibland. Jag och mamma åkte och köpte julklappar medans pappa ordnade maten. När vi kom hem så var det bara att sätta sig ner och äta porterstek.
Nu ska jag julpynta, kolla hur det är med min ekonomi, städa rummet, skriva julkort, slå in julklappar, rensa förrådet. Ikväll så ska mysa i sängen med osedda serieavsnitt.

Jag har iPod och kamera abstinens just nu eftersom jag har glömt min iPod och batteriladdare till kameran hemma hos Johannes. Jag kan inte ta kort eller använda kalendern i iPoden vilket gör att jag får smått panik.
Hoppas att Johannes inte glömmer att ta med grejerna imorgon. Jag ska i alla fall inte glömma att ta med Assassin's Creed II till Adam. Eftersom jag har klarat det så kan han lika gärna få låna det.
Johannes och jag ska köpa biljetter till Lucia Movie Night på SF imorgon efter skolan. Natten mellan den 12 och 13 december så förhandsvisar SF tre hemliga filmer och bjuder på lussekatter och annat gott. Det är synd att biljetterna kostar 220 kr st.

Ha en jättetrevlig första advent!

Kommentera

Publiceras ej