Att älska

0kommentarer

Man kommer stöta på stunder i livet då man hoppas att allt som sker bara är en mardröm som man när som helst vaknar upp ifrån. Dessa stunder inträffar inte ofta i livet, men de går inte att undvika. För mig så har de stunderna varit alldeles för många under de senaste 5 åren. Av någon anledning så har alla dåliga saker en tendens att hända samtidigt. "Bad things come in three".

Min största styrka och min största svaghet här i livet är att älska. Att älska så helhjärtat, så kravlöst, så intensivt. Jag kommer aldrig komma ifrån detta, för det är en sån stor del av den jag är. Jag är hela tiden rädd att det som jag älskar inte längre kommer finnas där för att kunna älska. Jag är rädd för att den här överväldigande känslan aldrig kommer att försvinna och att jag ska gå livet ut och älska människor som inte har funnits i mitt liv på många år. 

Klockan är snart 03.00 och jag tror inte att jag kommer att få mycket sömn i natt. Imorgon ska jag på arbetsintervju vilket är en sak som jag vanligtvis skulle vara jätteglad över, men det är svårt att vara det just nu.
Men jag fick kommer vidare på intervju och jag ska gå på den. Det är huvudsaken. Jag kämpar mig igenom stormen, hur mycket motvind jag än stöter på. Men jag kanske kommer behöva lite hjälp att ställa mig upp igen om faller...

 
Jag är ledsen för dramatiken, men sånt inträffar i livet ibland, och att hålla saker inne funkar inte i längden. Det är något jag vet, för jag råkar vara expert på att göra just det. Det är också på grund av det som alla känslor kommer rinnandes ur en när man väl öppnar upp sig. Bloggen har varit min fristad i 6 år nu och det är här som jag alltid uttrycker mig. Oftast i form av bilder, men även i text när det behövs. Hoppas att ni som läser mår bra och sover gott! 
 

Kommentera

Publiceras ej