Jag såg dig

1kommentarer

Det är något jag vet, att jag aldrig kommer att träffa honom igen. Men ändå ser jag honom överallt, hela tiden. Jag ser honom i varenda blå bil som kör förbi, i varenda blå jacka jag ser någon bära, jag ser honom på de platser som vi spenderade tid tillsammans och jag ser honom när jag blundar. Men det var ju det som var problemet. Jag såg honom, men han såg aldrig mig. 

Jag vill inte se honom igen, för jag vill inte falla ihop igen. Men jag kan inte hjälpa det faktum att jag önskar att han ska stå utanför min dörr. Jag vill inget hellre än att tro att allt var en mardröm, han ångrade sig, han känner något. Men hopp och drömmar kan vara farligt i dessa situationer, för man blir bara besviken. Det är något som jag sa till mig själv redan första dagen vi sågs. 

Jag saknar sommaren så otroligt mycket just nu. Jag skulle behöva koncentra mig på att göra något som jag verkligen älskar och brinner för istället för att gå hemma och ta hand om vår sjuka hund och få tid att tänka för mycket på fel saker, som jag gör nu. Jag har ju ett jobb, och det är otroligt skönt att lägga sin energi på det, men timmarna är väldigt få tyvärr. Jag önskar att jag var snickare så jag hade kunnat flytta ut till Bokö och bo där fram till sommaren och göra klart huset. Det hade jag verkligen behövt! 
 

 
 

1 kommentarer

evelina

21 Jan 2015 18:23

<3333333

Kommentera

Publiceras ej