Paycheck

0kommentarer

Ledig åter igen, inga måsten denna helg och jag har lägenheten för mig själv då George har åkt till den årliga "Falkenerar-mässan" som hålls på hans gamla arbetsplats. 
Mycket annat händer inte här, förutom att lära sig mer och mer dagligen på jobbet och pusha sig själv att ständigt utveckla sig. Men det kommer bli skönt nät man äntligen hamnar i det där stadiet på ett nytt jobb då man känner sig helt trygg i alla arbetsuppgifter och nästan känner att man kan utföra en hel arbetsdag i ögonbindel. Men det kommer så småning om! 
Jag har fått min första lön, äntligen. Inte mycket pengar, men spelar absolut ingen roll för mig. Så länge jag får jobba med det jag gör, har varma kläder på mig och har mat att äta så är jag mer än nöjd. Men på grund av att jag ännu inte har Engelskt bankkonto så fick jag lönen i kontanter. Känns lite smålustigt! 

Tror att nästa vecka blir den vecka då jag för första gången ska få flyga en falk. En pilgrimsfalk dessutom, världens snabbaste djur. Lite smått nervös får man väl vara? 
Hoppas att ni njuter av snö där hemma! Här är våren i full fart, ska försöka ta lite fina vårbilder runt slottet imorgon. 


Phoenix börjar bli stor! Under fluffet börjar fjädrarna komma och hen kan nu flaxa ut ur lådan hen spenderar nätterna i.

Kommentera

Publiceras ej