Future

2kommentarer

Här sitter jag i mitt rum med någon form av morgonångest. Varje morgon sen jag kom hem från semestern så längtar jag hem... massor. Jag vill vara ute på Bokö med mina föräldrar och jag vill vara i Norrköping med mina vänner. Senare under dagen försvinner den här känslan helt och jag älskar att vara på jobbet. Det får mig att tänka på framtiden. Kontraktet här sträcker sig fram till Nov/Dec och det är oklart vad som händer efter det. 

 
Om jag blir erbjuden fast tjänst, vill jag då ha den? Vad gäller jobbet så tvekar jag inte en sekund, men just det att bo här är vad jag blir osäker på. Mitt ute i ingenstans, långt borta från alla nära och kära och utan vänner. Just fritiden här känns jobbig på grund av ensamheten, så vill jag gå igenom det längre än jag behöver? Eller ska jag flytta till närmaste stad som är 30 min till jobbet med bil? Ska jag kolla på andra jobb i England närmre en storstad? Kankske blir det lättare om jag bor själv och skaffar hund? Så många frågor att ställa sig och fundera på fram tills den dag då jag antingen åker hem eller blir erbjuden att få stanna kvar. 

 
Jag har också börjat fundera på om det är dags att börja studera. Jag kan se mig själv jobba några år till, men det är något som lockar med studier just nu. Om jag börjar plugga, gör jag det i Sverige eller i t.ex. Skottland? Hur pass attraktivt är det för arbetsgivare med utomlandsstudier? Om jag pluggar hemma i Sverige, vid LiU så kan jag behålla lägenheten och skaffa hund. Pluggar jag i t.ex. Uppsala så kan jag ju fortfarande skaffa hund, men det är lägenheten som blir det stora frågetecknet. Detsamma gäller om jag stannar i Storbritannien, att det blir så mycket krångel kring lägenheten och det faktum att man flyttar så långt bort. 

Min morfar sa alltid till mig att jag var klok. Jag känner mig inte särskilt klok just nu. 

2 kommentarer

Mamma Mia

24 Jul 2017 12:44

Du ÄR klok älskade Anna <3

Svar: <3
Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

None

30 Jul 2017 15:55

Morfar hade rätt! Du är klok som en bok❤️

Svar: Tack! <3
Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Kommentera

Publiceras ej