Wonder Woman

2kommentarer

Det är mycket kul som händer just nu! 
Inte bara det att det äntligen är juni, vilket innebär att det officiellt är sommar, men också en hel drös med saker som väntar denna månad. Till och börja med så ska jag och George till Hawk Conservancy Trust, ett rovfågelcenter som vi sammarbetar med. Vi åker dit 14-15 juni och jag är så taggad på att få åka dit! Jag kommer att få se en massa nya arter och förhoppningsvis kommer jag att få lära mig en massa också. 
Inte långt efter det så är det semester för min del, vilket innebär Sverige och Midsommar. Ska bli otroligt kul att få komma hem en kort stund. När jag kommer tillbaka till England så får jag genast besök av farbror Håkan samt resten av familjen Brink. 

Med all denna pepp så passade jag på att åka till Barrow på min lediga dag, köpte en klänning till midsommar (om vädret tillåter) och såg Wonder Woman. Det är lite tråkigt att inte ha vänner här som man kan gå på bio med, men det är även underskattat att gå på bio själv. Filmen var otroligt bra och gav mig en massa ny energi och styrka! Bra jobbat där DC Comics, det var på tiden att de producerade något av kvalite.

Klänning från River Island som kostade ca 500 kr

2 kommentarer

Mamma Mia

04 Jun 2017 14:37

Fin klänning!! Vi håller tummarna för vädret på midsommar ☀️ Kul med all positiv energi, älskar dig ❤️

Yasemin

06 Jun 2017 23:32

Älskar River Island! 😍

Kommentera

Publiceras ej