It's such a perfect day?

0kommentarer

Då ska man ge sig på det här igen då. Önska mig lycka till!
Som de flesta vet så har jag ju en blogg där jag lägger upp bilder varje dag från Film & Musikgymnasiet och den går det rätt så bra med (www.fmg09.blogspot.com).

Så nu kanske ni undrar vad jag kommer att skriva om i den här bloggen?
Jag kommer att skriva om vad som händer i mitt liv eller vad jag känner för. Så med andra ord så blir det mycket skola, vänner, familj ocg fotografering. Och eftersom jag fotograferar mycket så kommer det nog komma upp mycket bilder i bloggen.

Så... då sätter vi igång då!
Jag var hemma idag för att min hals och mitt huvud inte riktigt samarbetar. Jag gissar på att jag inte är sjuk, men att kroppen säger ifrån efter alla stressiga veckor och vill vila. Så jag sov fram till 12, men jag ville inte vakna för att jag drömde om en viss person som vi från och med nu kallar Mr. ?. Ni som står mig närmast vet nog vem jag menar, men resten av kanske får reda på vem det är snart nog...
Jag satte mig vid datorn men kunde inte sitta still så jag tog en långpromenad med Fanta. Kameran fick såklart också förlja med. Det känns som att hösten snart är över och vintern är på väg eftersom alla vackra färger håller på att försvinna. Det är sorgligt, men jag älskar vintern också. Det betyder snö, och snö betyder snowboard!
Resten av dagen har man inte gjort annat än att leka med bloggen, lyssnat på musik och saknat Mr. ?.


Fanta


Vi ses imorgon! <3
//Anna Brink

Kommentera

Publiceras ej