Vad kan detta vara? Detta följde med mig hem från Mediamarkt igår!
Idag har familjen Brink varit hos familjen Brink den andre för att fira min kära kusin Manne. Jag träffar inte dom så ofta längre eftersom de har flyttat till Moskva. Såklart så följde kameran med!


Jag har gått och blivit en shopaholic eftersom det får mig att må bättre för ett tag. Varför kunde jag bli en sån som tröstäter eller tränar för att må bättre istället. Det blir ju dyrt att shoppa för att må bättre.

Dagshoroskop - 30/7

När du försöker att bli kvitt en del begränsningar kan det skapa oanade konsekvenser. Tänk dig för både en och två gånger om innan du gör något överilat.

 

Veckohoroskop - vecka 30

Spelreglerna förändras just nu, och saker och ting går inte riktigt som du vill. Ha tålamod, för framme vid mitten av september kommer du att ha kontroll över situationen igen, men just nu behöver du en strategi för att komma vidare fastän din ställning inte är vidare stark. När Skorpionens planet - Mars - rör sig in i Vågen på torsdagen och slår sig samman med den sällsynta men ack så kännbara oppositionen mellan Saturnus och Uranus till helgen, kan du knappast undvika att känna dig instängd. Du vill slå dig fri, särskilt från sådant i ditt dagliga liv som du känner håller dig tillbaka. Men just nu tillåter inte din position att du gör det, och därför är den bästa strategin att anta låg profil och att lägga band på dina egna rebelliska tendenser.

 

Månadshoroskop - juli 2010

Till stor del handlar juli månad om ditt sociala liv, och du motiveras att vara till hjälp för vänner, men också att vara med och se till så att sociala evenemang fungerar effektivt, och att relationerna mellan medlemmarna av någon grupp du tillhör också flyter på. Du känner nu att du vill ta ansvar för andra, och denna känsla delas av din partner eller någon annan du har ett nära förhållande till, eftersom de också är beredda att stävja sina egna behov när de ansträngningar sig för sociala relationers skull. Samtidigt prioriterar du hårt bland vänner och bekanta. Några faller obönhörligen vid sidan av.

 

På karriärfronten behöver du nu kunna vara mer kreativ i dina ambitioner. Du behöver utrymme och frihet i arbetslivet, och det sista du känner att du behöver är att träla med något som inte inspirerar. Det är möjligt att nya möjligheter också uppstår för att resa och ha kontakt med människor i andra länder, och du kan få riktigt roligt om du arbetar tillsammans med människor för vilka jobbet handlar om spänning och nöje hellre än snöd vinning.


Alldeles i slutet av juli kan du komma att uppleva betydande förändringar som påverkar den dagliga rytmen i ditt liv. Du tenderar att undandra dig det sociala livet vid denna tid för att söka bättre förstå de inre processer som pågår i ditt psyke. Du kan också vara beredd att reformera ditt liv, kosta vad det kosta vill. Indikationerna är att du kommer att vara för hård mot dig själv, och för vresig gentemot människorna i din omgivning. Undvik att utsätta dig själv och andra människor för ideologiskt betingade haranger.

 Hade en jättebra dag igår!
Den började med att kusinerna väckte mig, sen så åkte jag och mamma till Mediamarkt och köpte en sak. Efter det åkte vi ut till Elin för att kolla på kattungar (som har blivit stora). Elin och jag åkte till stan och mötte up med Minna så vi gick och shoppade lite spaprylar inför vår spa kväll. För mig blev det lite mer än bara spa grejer... ^^
Sen hade vi en kväll med ansiktsmasker, bad, bastu, promenad, film, nagellack, vaxning och fotbad!
Det var underbart! Det är en sån sak som vi säkerligen kommer att göra om fler gånger!
Min favoritkattunge som jag kallar Two-Face!


Bjuder lite på sig själv!

Jag mår väl inte direkt bättre, men dagen har varit ovanligt bra! Eller inte bra, mer blank. Känslolös. Men hellre det!
Och jag är livrädd inför skolstarten!

Elin hade ett bra svar på förra inlägget. Att man ska se till att inte skriva något man ångrar senare. Det ska jag tänka på! Tackar!

Jag har en del att göra den här veckan vilket är skönt! Hatar att sitta hemma och glo.
Brevik är över, men jag ska tillbaka om 2 veckor för att vara med på konfirmationen, laspfesten och sedan ledarfesten.
Idag var far & jag på Kolmårdens Djurpark. Fullt med folk!
Fick lite bra bilder vilket alltid är kul :)

Snart blir det utebio med Adam & Oscar. Imorgon kommer mina "ryska" kusiner hit och på torsdag blir det en dag med tjejerna!Jag har funderat på vart gränsen går när man är FÖR personlig i sin blogg eller på internet över huvudtaget.
Visst är det mycket vad man själv tycker, men enligt mig så kan man vara ganska personlig på sin blogg iaf.
Bloggar är ju oftast offentliga dagböcker, så det blir ju konstigt om man inte är personlig då.
Jag tycker att man har gått för långt när man nämner namn. Visst, skriv ner hur arg eller besviken du är på någon, men skriv för guds skull inte vem det gäller! Och sen finns det ju andra personliga saker som man ska hålla för sig själv som t.ex sexliv och andra detaljer i livet.
Häv ut dina känslor så mycket du vill, men blanda inte in andra i det.

Jag har nu en fråga. Tycker ni att jag är för personlig på min blogg?
Och ni som känner mig, är jag för peronlig på facebook, bdb osv.?


Igår kväll såg jag, Nelly och Elin Inception vid 9 och efter det så sov Elin @ my crib.
Filmen var bra, men djup! Lite av en blandning av Bond och Matrix enligt mig.

Så efter en kväll med halvdjupa samtal och en djup film så följde jag Elin till bussen vid lunch dagen efter.
Efter det hände det inte mycket. Hade en sån där dålig dag som jag visste skulle komma med en massa gråt och ännu mer tankar. Så jag har mest sett på film och tagit det lugnt. Mamma fixade ett skönt fotbad och en massa fika till mig vilket hjälpte lite.
En av filmerna jag såg var Dear John som visade sig att inte vara det bästa filmvalet när man har ett krossat hjärta. Men bra var den!
Senare på kvällen gick familjen minus Pontus över till grannarna ett tag för att umgås.


Sexigt plåster på hakan!


Jag HATAR att behöva skriva om hela inlägg!!
Ja ni... Jag har varit väldigt inaktiv på senaste tiden eftersom mitt liv är väldigt rörigt just nu.
Jag har mått/mår skit helt enkelt. Jag försöker just nu få mitt liv tillbaka till så det var för ca 1 år sedan.
Ensam, men lycklig. Det kommer att komma de dagar som är svårare än andra och man bara vill lägga sig ner och dö, vilket jag måste förberada mig på. Jag ska försöka så gott jag kan att gå vidare och komma över den här hemska sommaren, men jag lurar mig själv om jag tror att det kommer att bli lätt.

Men för att göra det lite lättare så kan jag gå tillbaka 1 år och se hur mitt liv såg ut då.
Lycklig, fotogalen tjej med stora drömmar, omringad av goda vänner och saker att göra.
Det är SÅ jag vill ha det, det är det jag strävar efter.
Så att börja blogga igen tror jag är bra för mig! :)

Vad har jag gjort idag då?
Jag & Mamma har varit på Blomsterlandet och köpt en massa blommor, växter och plantor.
När jag kom hem så planterade jag jordgubbs & smultronplantor som jag hoppas kommer att ge mig mycket bär i framtiden! Sen har vi också shoppat lite på Maxi. Jag kom hem med en massa underkläder till extremt låga priser!
45 spänn per BH! Jag tror det blev 4 BH, 3 trosor och 2 nattlinnen... Allt i spets! Kanske lägger upp bilder sen ;)
Jag har börjat lyssna en massa på Rasmus Seebachs album som min mor har införskaffat. ÄLSKAR'T!
Han är ju inte så ful heller... ;)Som vanligt så har jag säkert missa att skriva något, eller skrivit något fel eller olämpligt.
Men vet ni vad? Jag skiter i det ;)


Efter som det inte ar ett Svenskt tangentbord sa kommer det se lite konstigt ut.
Jag har det trakigt har! Visst ar det skont att slappa och arbeta pa brannan, men jag ar sa rastlos!
Inget att gora! Sa jag shoppas och tar bilder nar jag inte solar.
Jag vill bara hem till tydligen varma Sverige, traffa mina vanner och ha ROLIGT!
Bilder kommer sa fort jag ar hemma igen! (Fredag)