Idag mina damer och herrar så har det varit en bra dag, även om den inte började bra.
Jag och Fanta åkte för att träffa Johannes. Det gick jättebra och det var skönt att umgås med honom igen. Avslappnat och lugnande.
Sen åkte jag hem och var helt slut av någon anledning. Kunde inte hålla ögonen öppna, så jag missade middagen. Men sen när min trötta pojkvän kom över så var jag självklart pigg!
Imorgon kl 09.00 så ska det beställas biljetter till Iron Maiden!

I går så var det skolfoto, vilket jag tror blev väldigt bra förutom att min hårfärg har försvunnit en massa. Vad ni än gör, blondera/blek ALDRIG håret. Alla vet att det sliter på håret, men det är när man själv har upplevt det som man förstår exakt hur mycket. Jag färgade håret väldigt mörkrött för 2 veckor sen. Sen dess har jag tvättat håret ca 3 ggr och nu är håret orangeblont!
Åter till gårdagen... senare på dagen så gick jag, Lisa & Alexander på bio. Wall Street 2 blev det, som var överraskande bra! Uppföljare brukar ju inte bli nån höjdare, men den här måste jag säga var bättre än första filmen. Sen klagade man ju inte på att få stirra på Shia LaBeouf i två timmar.

Min rosa bubbla sprack och livet blev inte så som jag hade planerat.
Men det är okej, jag kan fortfarande göra det mesta av det jag har kvar.
Den här dagen blev rätt så bra trots allt.
Har varit ute och fotat lite på kvällen med min D60 i världens kallaste och hårdaste höstvindar. Blev inte så nöjd med bilderna. Jag saknar min gamla kamera!
Imorgon så kommer jag till skolan ett tag för att vara med på skolfotograferingen, men får se om jag stannar kvar. Allt beror på hur det känns. På kvällen ska jag, Lisa och Alexander se Wall Street 2!

Detta glömde jag att skriva om! För några veckor sedan så hittade jag sidan goodiebag.nu där man registrerar sig och sedan väljer 3 st produktprov som man får hem i brevlådan. Simple as that!
Det hela går ut på att skaparna vill att man ska kunna testa produkter innan man köper dom. När man sedan har fått hem proverna så får man skriva vad man tyckte om dom på hemsidan.
Dessutom så fick man en presentkod till valfri film på Headweb.
De skickar inte några mail, vilket andra "gratis-sidor" brukar göra. Man måste vara 18, men om man inte är det så kan man ju be sin mamma att registrera sig!
Rekommenderar stark!

Jag valde Unisex doftprov från CK One, Lumene ansiktskräm och Nivea kropps- och ansiktskräm.


Helt naturlig Anna Brink... om man bortser från hårfärgen.


Den kalla höstvinden piskade mitt ansikte tills tårarna föll
(Bild:© Anna Brink)
Ja, det är så det känns att vara i skolan.
FMG är det bästa som finns, men jag klarar inte av att vara där längre av en viss anledning.
Jag stannar hemma i morgon och försöker lista ut vad jag ska göra, för så här kan jag inte ha det.
Måste kunna gå i skolan utan att behöva må så dåligt som jag gör.

Men på min fritid så är livet underbart!
Umgås med en massa med mina fina vänner och min pojkvän!
Igår hade vi en tv-spelskväll med Alexander, Adam, Oscar, Lisa & Mathilda. Det blev lite Buzz och lite Guitar Hero på kvällen/natten och sedan på morgonen så körde jag Halo 3 med Oscar & Alexander.
Adam borde få smisk! Han skulle köra hem Lisa & Mathilda med vår bil men han kom inte tillbaka! Och han ringde inte heller! Blev orolig ju! Han var borta i 2 timmar eller mer! Han satt och pratade med Lisa hela den tiden.
Resten av denna dag gick till att städa undan lite och umgås med Jacob.
Skulle så klart ha pluggat också men jag fick reda på en sak som gjorde att plugg var det sista jag tänkte på.
Så otroligt tacksam över att jag har en fin pojkvän som tar hand om mig i en sådan situation :*

Anna Brink utan kamera är inte Anna Brink. Jag behöver fota...
Fredag var riktigt bra, även i skolan! Hade en jättebra dag med mina jättefina vänner!
Elin och jag höll varandra sällskap efter skolan vilket var jättekul och skönt! Senare på kvällen så höll Adam mig sällskap och vi körde Halo 3 med min bror på Xbox live! Det var skitkul!
Det är svårt att beskriva lättnaden och glädjen att kunna prata helt avslappnat med en person som tidigare fanns i mitt liv. Otroligt glad över att det inte är jobbigt mellan oss.
Natten till lördagen var inte lika roligt dock.
Läste sen på "morgonen" en kommentar till en status på facebook som hjälpte till att förstöra hela min dag. Ibland hatar jag verkligen den sidan. Det är inte normalt att få reda på så mycket om människor som man får göra på facebook. Man mår inte bra av veta för mycket helt enkelt. Ändå så kan man inte sluta använda det.
Nu senare på dagen så har man bråkat med föräldrarna vilket verkligen fick glaset att rinna över.
Tur för mig att jag har fins vänner som kommer hit ikväll och får mig på andra tankar! 
Och tack så mycket Smus2 för att ni gav mig ett gott skratt idag! Ni var jätteduktiga! Önskar bara att jag hade en kamera jag kunde tagit med mig!

Med min kamera stulen så har det blivit VÄLDIGT tomt på bilder här på bloggen. Så jag ursäktar för att det har blivit en tråkig blogg med en massa text just nu! 


Atilla visar upp hur ett riktigt gay moment ska se ut!
Sitter i sängen och lyssnar på Volbeat! Blir glad av att lyssna på det eftersom det påminner mig om en tid då jag var extremt lycklig! Sen är dom ju riktigt bra också! :)
Idag var jag i skolan... ett tag! Jag fick dra hem sen pga av feber. Om den här förkylningen eller vad det nu är inte går över så blir det vårdcentralen. Missar på tok för mycket skola! Men just nu är jag bara glad att jag slipper vara där. Ser saker, hemska saker där som jag inte vill se. Klarar inte av det... alls. Gör för ont.
Senare på dagen, efter MYCKET sömn, så gick pappa och jag på fotoutställning.
Där var fotografen Mats Bäcker, med sina rockbilder. Riktigt kul berättelser han hade och mycket inspirerande bilder! Så nu är fotosugen ännu större! Lite ledsen är man över att konsertfotografering inte är som förr. Nu måste man ha tillstånd och även om man har det så får man inte ta mycket bilder.
Tänk om man var född på 60-talet. Med musiken, bristen på teknologi jämfört med idag och bara sättet att leva.

Volbeat - Maybellene I Hofteholder


Volbeat - Still Counting


Några av Mats Bäckers rockbilder. Ni känner säkert igen någon av dem. (Klickbara bilder)
Nu är jag trött på att inte ha någon kamera! Jag har ju min gamla D60 som står och dammar, men jag blev så bortskämd utav min D200 att det inte är kul att foto med en så dålig kamera!
Det jag gör nu är att vänta på pengar från hemförsäkringsbolaget och att fundera på vilken modell jag ska ha på nästa kamera!
Jag köpte min D200 för endast 4000 kr, begagnad men aldrig använd från en i släkten som har arbetat på Nikon, vilket var ett otroligt bra pris. Ett sådant kap stöter man inte på igen på ett bra tag...
Om jag ska ha en lika bra kamera så måste jag köpa modellen efter D200 som är D300s. De är exakt likadana förutom att D300s har filmfunktion, vilket jag egentligen inte vill ha. 
Men D300s kostar ju hela 13 000 kr! Pengarna från försäkringen kommer ju inte ens kunna täcka hälften av den kostnaden! Och om jag vill köpa objektivet som satt på kameran när den blev stulen, vilket var nyköpt, så kommer det bli 2000 kr extra! Och jag vill ha det objektivet! Hade det bara i några veckor, men det var så j*vla bra! Det är verkligen ett måsta ha-obektiv!
Personen som jag köpte min D200 av ska kolla med sina gamla kollegor på Nikon om man kan få en kamera och objektiv lite billigare. Väldigt snällt att hon hjälper till!
Om jag inte har råd med D300s så blir det nog den nya D7000, men det är inte mycket prisskillnad mellan dom. Om jag inte har råd med D7000 så blir det nog ingen kamera. Jag tänker inte slösa bort pengar för att köpa en sämre kamera. Då kan jag ju lika gärna använda min D60...

Jag är så sugen på att fota! Jag håller tummarna för att allt löser sig!

Egentligen mår jag väldigt bra just nu! Det är bara en rädsla att för att må dåligt igen som hindrar mig vara lycklig.
Och det är bara en sak som kan få mig att må dåligt igen...
Men att leva i rädsla ska man inte göra! Ska försöka få bort den rädslan snarast möjligt! Wish me luck!

Igår var det underbart att vakna, sen skola som började jättebra men slutade hemskt.
Efter skolan gick Elin & jag runt lite i stan, jag köpte en Chai-Latte och vi satte oss vid strömmen och pratade ut om kärlek och vänskap. Det var jätemysigt och jätteskönt att prata med henne! Jag behövde verkligen det! Och jag har ju saknat den tjejen!
Idag har jag stannat hemma för att försöka bli av med den här förkylningen för gott! Den har ju suttit i ända sen skolstarten och har gått upp och ner hela tiden. Så nu j*vlar!
Vet ni vad? Jag har börjat äta som en häst! Jag äter extremt mycket just nu, vet inte riktigt varför. Tröstätande?
Men det är inte det konstiga, det konstiga är att jag går NER i vikt också. Jag förstår bara inte...
Och mitt huvud... mitt huvud har varit en stor smet de senaste veckorna. Så mycket tankar och känslor som snurrar runt där uppe att jag ofta inte vet om jag är glad eller ledsen. Det är JÄTTE jobbigt! Det får mig att säga och göra fel saker! Inte okej!
Här kommer en mini-önskelista! (klickbara bilder)Bild 1: Ringar från H&M som jag inte har lyckats hitta än.
Bild 2: Läppstift som ska sitta så det knappt går att få bort. Finns inte i Sverige,
går inte att få från USA.
Bild 3: Mugg/Termos som är en kopia av ett Nikonobjektiv! Högst upp på måste ha-listan!!

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst .... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd .... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den.

 

Hur ska man berätta något för en person man bryr sig om när man vet att det kanske kommer att såra oss båda men när man vet att om man inte säger något alls så kan det göra ännu större skada?

Bara säga det man ska säga och hoppas på det bästa? Det skrämmer mig...

 

Ligger i min säng, ser på MTV Video Music Awards och fryser!
Feber och halsont gillas INTE! ... Vad som gillas är gårdagen som var jättemysig!
Den var perfekt! Förutom en liten detalj vilket var att vi såg Requiem for a Dream i skolan.
Filmer var jättebra, den hamnar på topp 10! Men det var långt i från en "må bra-film". Se den! Men var förberedd!
Jag såg även säsongsavslutningen av True Blood! Men det var en besvikelse...
Längtar till säsong 4! Jag har läst böckerna så jag vet ju vad som händer, men jag lovar att inte spoila!
Helgen kommer att bli underbar med festande och filmkväll! Det ser vi fram emot!
Och vet ni vad som händer imorgon...?
...
Jag ska bli redhead igen! Jag har haft det kul i sommar som blondin, men jag saknar mitt gamla jag också :)
Så imorgon kommer ni känna igen mig igen!

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Cause I'm so used to living underneath the surface

Det såg lite mörkt ut ett tag, och vi trodde att det inte skulle bli någon camping. Men det blev det i slutändan som tur var!
Komiskt nog så var tältet uppsatt precis bredvid min farbrors sommarställe vilket kanske kändes lite konstigt.
En mysig lite brasa försökte vi skapa, men det blev som det blev och slutade istället med kortspel i tältet! Har inte skrattat så mycket på länge!
Att sova gick väl sådär. Visst är det mysigt att sova i tält, men det är inte så bekvämt och alla svanar och gäss förde ett jävla liv i vattnet! Men sedan när man vaknade så blev man bara ledsen över att man inte hade en kamera att fota alla djur med! Såg ju till och med en gröngöling för bövelen!
Jag hade iaf det jättekul och jättemysigt. Precis vad jag behövde!
Morgonen var trevlig den med, men en söndag är en söndag! Det vill säga, alltid tråkig! Dåliga saker händer alltid på söndagar!

Fjärilar i magen? <3


Eftersom jag inte hade en kamera med mig så fick denna bild vara med istället!
För denna stock ligger precis där vi hade tältet!
Snart ska jag dra och campa i Aborreberg! Om du sitter hemma och har tråkigt, kom dit vettja! 
Igår så hade jag en lugnt myskväll hemma med Matilda och Adam. Haha, tror vi stängde ute Adam lite med vårt tjejsnack! Men det var riktigt skönt att ha en tjej att prata med! 
Sen var vi ju riktiga fangirls och såg säsongspremiären av Vampire Diaries!

Frågor. Funderingar. Jag vill veta. Jag vill ha svar.  


Jag sitter i skolan och mår lite dåligt över att jag inte har gjort mina läxor. Men det var inga jätteviktiga läxor som tur är! Idag slutar jag vid lunch och då ska jag, Adam och Atilla äta pizza!
Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än. Men jag har valmöjligheter!
Allt beror på vilket humör jag är på. 
Ska nog ut och springa igen tror jag...

Lördag kommer att bli awesome!! :D


Ja ni, livet är inte det bästa just nu.
Och jag som trodde att det inte kunde bli värre än hur det var för 3 månader sen.
Nu när jag är sårad och skadad och behöver mina vänner mer än någonsin så känner jag att jag inte har några längre. Det är klart att jag har vänner, men såna vänner som verkligen bryr sig! Jag får bara ihop det till två stycken.
Och jag är så glad att jag ha dom. Om ni tycker att jag har fel nu så visa gärna det, säg det inte utan visa att ni finns där för mig!
Sanningen är den att om jag skulle sitta hemma i en månad så finns det ingen som skulle höra av sig för att träffa mig förutom dessa två personer. Jag vill så gärna att någon ska motbevisa mig. GÖR DET!

Idag åkte jag till skolan, men jag blev extremt sårad av en person igår och hade inte styrkan att stanna kvar.
Var är Johanna när man behöver henne?! Jag som hade på mig min nya klänning och allt!
Så hem blev det, sen så spydde jag galla. Troligtvis av psykiska anledningar och inte något fysiskt.
Tog det lugnt hela dagen och bara slutade tänka. Det funkade faktiskt!
Senare så gick jag ut för att inviga mina nya joggingskor och Nike + Ipod! Jag var dum nog att ta med hunden min som inte alls var sugen på at springa. Men jag älskar henne iaf!
Men vad som gjorde min dag bättre var när en främling vill gå på en promenad med mig. Men då hade jag ju nyss joggat och ar svettig! Så jag sköt upp det i stället!

P.S. Mamma & Pappa... sluta läsa mig blogg tack! D.S.Jag är trött och orkar egentligen inte skriva, gör det mest för att dra ut på tiden. 
Ska nog gå och lägga mig snart, även om klockan bara är åtta. Sömn är något av det bästa jag vet just nu. Det är så skönt att komma iväg från allt en liten stund och bara slappna av. Men om man har en mardröm så hjälper det iofs inte så mycket. 
All mening till livet är just nu borta. Och den här gången tänker jag inte anstränga mig så mycket för att må bättre. Slutar bara illa. Nu tänker jag bara vara, ta en dag i taget och inte mer än så!
Känner mig som en zombie...
Jag känner att jag skulle må må mycket bättre om jag fick svar på mina frågor. Men jag tänker inte jaga svaren, jag tänker vänta tills de kommer till mig. Om de kommer att göra det över huvud taget.
Nu ska jag bara koncentrera mig på att leva, eller överleva är nog ett bättre ord. Om bara folk omkring mig kunde göra det lättare för mig att göra just det. Om jag bara kunde göra det lättare för mig själv också.
Så här ensam har jag aldrig känt mig tidigare... aldrig någonsin. Skolan är just nu mitt egna helvete som jag måste gå frivilligt till varje dag. Och det mina vänner, är inte lätt. Skulle ni utsätta er själva för det?

Fina Niklas Håkansson har iaf fixat biljetter till Avenged Sevenfold nu. TACK! <3

Nu har jag fortsatt att jobba på bloggdesignen och jag är nästa nöjd. Lite småsmaker som jag har kvar att göra bara!
Igår efter att jag tog bilder på mina kläder så fotade jag lite i trädgården som vi har gjort om! Eller rättare sagt, som pappa har gjort om...
Den är inte klar än, men nästan! Nu behöver det bara planteras lite växter och städas undan en del!
Och mamma och jag SKA ha vårt växthus! Så det så pappa!
... heter filmen som är på tv just nu.
Idag skulle jag egentligen vara med Lisa, men ingen av oss kunde riktigt så det har varit en ganska händelselös lördag för min del. Jag vill att alla fester ska dra igång! Är trött på att sitta hemma. Det har jag ju gjort i 3 månader nu, så nu när vardagen ser ut som vanligt igen vill man ju festa varje helg! Det vill jag i alla fall.
Mamma och jag har varit och shoppat på Maxi idag och jag kom hem med lite fina saker från H&M.
Vi köpte lite hemma-spa saker som jag har pysslat med ikväll. Ansiktsmask och ögonbryn&frans-färg blev det!

Har haft lite tankar om en kortfilm på senaste tiden. Kanske ska ta och skriva ner dessa tankar på papper? Vi får se vad som händer. Vem vet, om x antal veckor så kanske jag sitter där med en färdig film framför mig!

Jag måste köpa en ny extern hårddisk! Den jag har är full och seg. Min dator som har en hårddisk på 250 GB är nästan full den också. Det blir nog en snabb hårddisk på 1 TB tror jag!

I morgon är det matte som gäller! Sov gott!

Jeansväst,Skjorta,BlåTopp-H&M. Hatar att mitt ena öga är mindre än det andra.

Dagens!

Hm, jag har alltid varit en snäll person. Försökt så gott jag kan iaf. Inte alltid man lyckas, speciellt när man är så dålig på att förklara som jag är. Det blir lätt missförstånd pga mig!
Det bästa jag vet är att göra andra glada och så fort någon mår dåligt så gör jag det också. Det sista jag vill är att göra någon upprörd. Och jag kan inte bli arg. Jag KAN verkligen INTE. Visst kan man bli sur, men aldrig arg. 
Så, jag har börjat tänka lite... 
Kan det vara så att jag har så lätt för att må dåligt pga allt detta? Skulle jag behöva träna på att bli mer arg och bestämd? Och sluta oroa mig för hur andra mår lite grann och tänkta lite på hur jag ska få mig själv att må bättre. 
Nu sitter jag inte och säger att jag ska bli elak. Men jag känner många tjejer som kan stå upp för sig själva och dom verkar må bättre än mig, but who knows? 
Det här är en hemlis så säg inte till någon, men Elin Helander är en förebild för mig! ;) 
Beundrar dig tjejen! <3

Så ska man pröva att bli lite tuffare och se om man mår bättre av det i slutändan?
Men en kvinna måste ju kunna stå upp för sig själv, right girls?
Nu är det officiellt höst! På med stickat och långärmat! Börja dricka varm choklad och chai-latte! (Bild:© Anna Brink)
Jag har precis polisanmält min kamera stulen! Hoppas att den hittas och tjuven åker dit eller att hemförsäkringar täcker den.
Jag är fortfarande förkyld, men mår lite bättre så jag skippade idrotten idag men åkte till skolan iaf eftersom jag inte ville sitta hemma. Men nu önskar jag att jag hade gjort just det. Det har varit en hemsk dag!
Men då finns min kära mor som tar med mig ut och fikar och shoppar! Så nu har jag nya plagg och andra fina saker på rummet vilket får mig att må bättre! Tack mamma! Och tack Adam & Johanna för stödet idag!
JAg håller på att planera en tripp till London i höst med fina människor i skolan, men det går inte så bra eftersom nästan ingen verkar kunna! Men i värsta fall åker jag ensam! London är så underbart!
I morgon kanske det blir Toy Story 3D med Adam! Har sett fram emot den filmen så länge nu! Jag var helt kär i Woody när jag var liten, för han är ju söt! ;)

P.S. Jag gillar inte MacBook Pro's webbkamera. Dålig kvalité på bilderna + att jag tror att den lägger på några kilon D.S.
Kuddar,Sparbössa(mugg),Penna-Lagerhaus.Scarf x2,LadyGagaTshirt,CardiganMedSkärp-H&M