Jag frågade om jag fick lägga upp bilder från begravningen eller om det var fel. Men jag fick svaret att jag kunde lägga upp hur många bilder jag ville. Sen när jag tänkte efter, varför skulle det vara fel?

Jag var på min morfars begravning igår. Eftersom han gick bort så plötsligt så hann jag nog aldrig smälta att han var borta. Med mormor så var man förberedd, eller så förberedd som man kan bli när döden kommer på besök. Men när jag satt där i kyrkan så slog det mig att jag aldrig kommer att se honom, röra honom, höra hans röst eller vara hemma hos mormor & morfar i bränntorp igen. Det blev jobbigare än det var sist. Sån chock. 

Mormor var också på begravningen, hennes urna stod på ett bord och blickade ut mot kistan. Det var jobbigt, att hon var där men inte i levande form, för att se sin makes begravning. Hon slapp ensamheten som morfar fick uppleva den korta tiden han hade kvar. Kan inte föreställa mig hur det kändes för honom att bo i ett tomt hus och inte ha personen som har stått vid hans sida i 40 år finns kvar längre. Men det är jätteskönt att veta att han inte behövde vara ensam länge och att de kan begravas tillsammans när våren kommer.

En annan jättejobbig sak på begravningen var att se morfars bror. Det var som om han hade återuppstått, så lika var dom. Då tänkte jag att det är det närmaste jag kommer att komma till att se morfar i levande form igen. Och jag fick nästan lust att springa fram och krama honom, bara låtsats att det var morfar jag kramade.

Vem ska nu säga att jag är klok?Här kommer lite bilder från Öppet Hus på Film & Musik Gymnansiet som var i lördags!


Hej! Tänkte dela med mig lite utav mitt projekt jag håller på med just nu!
Det är att fota ögon! Jag tänkte sen sätta ihop alla ögon till en stor bild. Men här får ni ett litet smakprov på några vackra ögon. Längst upp: Elin Helander & Nelly Hagberg, Längst ner: Martin Ullberg & Carrå Åsgård!
Ni har jättefina ögon! <3

OM JAG INTE HAR FOTAT DITT ÖGA ÄN, SÅ KOM GÄRNA OCH SÄG TILL OCH BIDRA TILL MITT PROJEKT!

Puss & Kram!

Hejsan! Brukar ni känna att att man har så mycket som man skulle vilja skriva, för att lätta på hjärtat, men när man väl skriver så känns det mer bara som tomma ord? Det är så jag känner nu. 
Jag skulle vilja skriva om vad som gör mitt liv lättare just nu och vad som gör mitt liv svårare. Det är nog bättre att skriva om vad som gör ens liv lättare, eller hur? Fokusera på det positiva och vara glad för det man har :)
Jag har bra dagar och dåliga dagar, men jag tycker att jag har blivit bättre på att uppskatta det jag har. Men jag vill bli ännu bättre på det! 
Så idag ska ni få en väldigt kortfattad lista över varför jag är glad just nu :)

  • Att jag är mer i skolan
  • Att de vänner jag har är så underbara
  • Min älskade lilla Fanta

Önskelista: 

  • Göra spontana saker med vänner!
  • Kramar!