Jag har börjat prenumerera på Glossybox och jag fick nyss hem min första box! Jag har länge kollat i brevlådan efter den och blev överlycklig när den kom! Glossybox innebär att man betalar 139 kr/mån och får hem 5 produkter/produktprov i en vacker box varje månad. Man får göra ett test så att dom lättare kan välja ut produkter som passar tills just sin box med tanke på att personer har olika hudtyper och hårfärger. 

Detta är Aprils Glossybox som har temat "2012 Swedish Beauty & Cosmetics Awards" och innehåller därför nominerade produkter samt produkter som är speciellt utvalda av Glossybox. Alla produkter är i originalstorlek förutom nagellacket som är i en mindre storlek än de som säljs. 

1. Maria Nila - Kolorit Volume Powder, 50ml
Originalprodukt: 129kr/50ml

2. Illamaqua - Sheer Lipgloss (Succubus), 7ml
Originalprodukt: 140kr/7ml

3. Max Factor - False Lash Effect Fusion Mascara 13,1ml
Originalprodukt: 175kr/13,1ml

4. Nails Inc - Nail Polish (Notting Hill Gate), 4ml 
Originalprodukt: 159kr/10ml

5. The Body Shop - Earth Lovers Lemon & Thyme Shower Gel, 250ml
Originalprodukt: 95kr/250ml

Värdet för denna box blir ca 600 kr och jag betalade endast 139 kr! Jag är jättenöjd med produkterna och ser fram emot nästa box!

På Bokö har tiden alltid stått still.
Under alla dessa somrar som jag tillbringat där så har det alltid sett likadant ut som det gjorde när det var nybyggt. När man var där så umgicks man eller hittade på saker utomhus. Det fanns en tv som vi satt vid vissa kvällar, men inga datorer och ingen mobiltäcking. Det har varit så skönt alla dessa år, att åka ut, komma ifrån allt, njuta av den vackra naturen och umgås. Det finns bara vågskvalp, fågelsång och skratt att lyssna på.
Om nätterna så blir allt verkligen kolsvart och tyst på ett sätt som det aldrig blir hemma med stadsljuset och trafiken. Bokö har verkligen varit en trygghet för mig. För när man är här så försvinner resten av världen och de flesta bekymmer man har.
Men nu ändras allt. En tv har blivit två, mobiltäckningen blir sakta bättre och vi har trådlöst näterk.
Just nu så ligger jag på Bokö och skriver i iPaden. Under kvällen så har de äldre suttit med mobiler och iPaden, jag har sett på tv och Pontus hur suttit vid sin bärbara dator. Nu följer livet hemma med ut hit och Bokö är inte längre en trygghet. Jag är rädd för att sommaren kommer att se ut som den här kvällen har gjort. Det gamla Bokö som jag älskade så mycket kommer jag tyvärr aldrig att få tillbaka. Jag förstår vad äldre människor menar när de säger "Det var bättre förr". Jag antar att det är få som förstår vad jag skriver om och känner igen sig.

Just nu önskar mer än allt i världen att jag hade en kanot att åka till en ö med och kunde sova i ett tält med dig.

Jag ligger nu och funderar på vad du gör. Känner jag dig rätt så sover du nu, på din vanliga sida av sängen.
Gud vad patetisk man känner sig ibland.
Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar till världens näst bästa ljud. Fiskmåsar som skriker...


Vet ni vad jag saknar allra mest?
Det är att kunna gå hem till honom och sova efter att ha jobbat en natt som denna. Det var något jag insåg i natt när jag satte mig i en bil och åkte hem för att sova ensam i min egna säng. Det var nog det jag värderade mest av allt, att få sova bredvid personen jag älskar. Bara sova och inget annat. 
Jag har varit som en zombie senaste veckan. Jag känner inget, det är bara tomt i hjärtat mitt och jag gör absolut ingenting om dagarna. Jag sitter inomhus och ser på Desperate Housewives, för att det gör midre ont när man har något att koncentrera sig på. Att jobba är skönt, och vänner som försöker hålla mig sysselsatt och på glatt humör.
Det hjälper tyvärr inte så mycket, men det värmer så att vänner bryr sig om mig. Det betyder verkligen allt för mig. 

Så här låter det när man kommer hem efter att ha jobbat hela natten. Visst är det vackert? Jag skulle kunna sitta och lyssna hur länge som helst...

Jag har haft en fin dag idag. En sån dag då man knappt hinner tänka för att det händer så mycket. Jag tycker om de dagarna lika mycket som de då man inte gör något alls. Delar av släkten kom förbi och åt påskmiddag här, sen ett tag efter att de hade åkt så kom Magnus hit direkt från US Open i USA. Det blev lite av en överraskning eftersom han skulle komma imorgon. Vi åt lite rester som vi hade kvar, jag vilade lite och sen åkte jag in för att jobba. Nu blev klockan 06.00 och jag ska sova! Känns konstigt att komma hem när solen går upp. Det märkt också på kroppen att det inte är bra att vara uppe de timmarna på dygnet...

Imorgon smäller det och det kan bara sluta på två sätt.

Det är var jag befinner mig nu. Jag hade riktigt kul igår. Film Freaks med värdiga vinnare och sedan efterfest på Världens Bar och sen Puls. Men sen gick jag hem till E ganska tidigt för jag mådde inte så bra, men han  fick mig på mycket bättre humör. Har en känsla av att jag bara hade mått dåligt om jag hade stannat. Så jag hade en jättebra dag men det var nog bra att den tog slut när den gjorde, för min egen del och alla andras. Snart är det dags igen, han ska göra ett val som kommer att påverka mig extremt mycket. Hoppas att han ser det jag ser och tar det beslut som gör oss båda lyckliga. Jag menar, bara att träffa honom igår gjorde min hela min vecka till det bättre.

Nu är det påsklov, och imorgon är det påskmiddag. Ska bli skönt att komma ifrån allt, men det är bara en sak jag som inte vill komma ifrån...

 


... hur två personer kan träffas av ren slump och sedan skapa något vackert utav det?
Jag älskar den där känslan. Känslan när man sitter och väntar på att en person ska höra av sig och helt plötsligt hoppar chattrutan upp på facebook och hjärtat hamnar i halsgropen. Efter det så gör hjärtat samma sak varje gång han hör av sig. Så är det fortfarande.
Men just när den känslan är ny, är den som bäst.


I dare you to let me be your,

your one and only

Promise I'm worthy

to hold in your arms

So come on

and give me the chance

To prove I am the one who can

Walk them miles

Until the end starts

 

I know you haven't made your mind up yet,

but I would never do you wrong.

I've known it from the moment that we met,

no doubt in my mind where you belong.

 

I know it ain't easy

Giving up your heart

I know it ain't easy

Giving up your heart

 

I gave you the space so you could breathe,

I kept my distance so you would be free,

I hope that you find the missing piece

 

Should i give up, or should i just keep chasing pavements?


Det var 1 april idag, men jag blev aldrig lurad. Dock önskar jag att vissa händelser idag var ett skämt. 
Jag är väldigt rädd inför den kommande veckan. Det är mycket i livet som står på spel.
Men nu lider en vecka av redigering mot sitt slut. Ska bli kul att se slutresultatet på både vår film och de andras.
Just nu sitter jag i skolan klockan 04.45 med Alexander som färgkorrigerar filmen. Jag är inte till mycket nytta just nu, men jag sitter kvar ändå till det blir dags att sova, och sen kör vi det sista imorgon! Det kommer att bli stressigt, men det löser sig! Film Freaks, skolans filmfestival där vi visar upp våra filmer för allmänheten, äger rum den 5:e april men tyvärr så är biljetterna redan slut. Det innebär att min familj inte kommer att vara där, vilket känns sådär.

Annars är mitt liv rätt så ointressant. Plugg, jobb och umgås med de jag bryr mig om. I fredags så tog jag farväl av Oskar, en god vän som ska gå GMU i 3 månader och som sedan kanske åker iväg till USA i ett år när han väl kommer hem. Jag har även fått reda på att min bästa vän kommer att befinna sig på Öland hela sommaren. Mycket dåliga nyheter för mig, men jag är så glad för deras skull! 

Jag är en person som kämpar för det jag älskar i livet.