Det är ganska så tomt på Kungsgatan mitt i natten på en vardag. Varmt ute, det luktar sommarkväll och övergångsställena är det enda som låter! Ett härligt avslut på dagen och snart ska jag somna bredvid mannen jag bor hos för tillfället! God natt världen!

Här sitter jag och tittar på när sista klippen på sista inspelningsdagen spelas in. Förra veckan var jag sjuk hela veckan lång. Det och sen den otroligt roliga veckan vi kvinnor måste uppleva samtidigt som man låg sjuk hemma i sängen gjorde mig rätt så deppig. Lagom till helgen mådde jag bättre, och jag hade en väldigt trevlig helg eftersom E var hemma igen. Fint väder, varma promenader i solen och sen åt jag middag med honom och min familj vilket var både gott och mysigt. Nu väntar en vecka med intensiv redigering i skolan, så jag flyttar in hos honom. Vissa sover på skolan, men eftersom det är så pass nära till honom så får jag hellre en god natts sömn så att jag är pigg när det behövs.

Nu ska jag och E gå och handla mat till hela veckan!


En sida hos mig som är mest negativ men som ändå är lite positiv är hur jag påverkas av relationer. Då menar jag relationer till familj, vänner och de som betyder lite extra mycket. Jag påverkas för mycket av relationer helt enkelt och jag överanalyserar dom. Jag ser verkligen relationer som ett sätt att ge och ta. Bryr någon sig om mig och visar det ordentliget så värderar jag det mer än något annat i den här världen och ger lika mycket (eller om inte mer) kärlek tillbaka. För det finns inget som är så vackert som kärlek. Det är väldigt få männsikor som jag känner att jag har en sådan relation med. Men oavsett hur nära jag står en person, så mår jag väldigt dåligt om personen börjar bete sig annorlunda på ett sätt som jag anser får relationen att gå åt fel håll, och då exploderar det i huvudet. Jag mår jättedåligt, och det är nästan det enda jag tänker på. För tyvärr är jag så, att jag tror genast att något är fel med mig, att jag inte är tillräckligt bra på något sätt. Dessa tankar har också skapat en ny rädla, en rädsla att bli utbytt pga just de punkterna. Minsta lilla tecken sätter igång dessa tankar. En vän som inte hör av sig exakt lika mycket som tidigare, en vän som är lite tystare en dag, en vän som inte hälsar, en vän som skriver en öppen "hatstatus" på fb som kan vara till vem som helst. Jag tar varenda liten signal, analyserar och bedömmer om jag ska ta ett steg framåt eller bakåt. Det positiva är väl att trots att man kanske backar undan och blir lite tillbakadragen och tyst pga av detta så strävar jag alltid efter komma mina vänner så nära som möjligt. Ni måste kanske bara visa framfötterna så att jag vågar titta fram ibland, och jag lovar er att jag inte ska göra er besvikna. Så slutsats? Jag påverkas FÖR mycket för att kunna må bra, men kanske gör det att när jag väl känner mig så nära en person, att jag kan älska honom/henne mer än andra männsikor kan. Jag har ett stort hjärta där många får plats, ignorera det inte... kliv bara in. 

Så varför skriver jag detta här och nu? Kanke för att jag har försökt ignorera problemet ett bra tag, och att jag har märkt att det var värre än vad jag trodde att det var. Men mest bara för att få det ur mig så att jag själv och alla andra förstår mig bättre som person. 
Här ligger jag i sängen och funderar över framtiden. Vad gör jag ett år från nu? Jag har flera idéer, men det är så svårt att välja! 

Idag har jag varit hemma eftersom jag tyvärr har blivit ännu mer sjuk. Usch, vad tråkigt det är att ligga hemma och vara sjuk! Ensamheten, rastlösheten, tröttheten! Sen får jag alltid skuldkänslor också, vilket egentligen är onödigt, men inget man bara stänger av direkt! Jag har lyckats fått lite gjort idag trots feberhuvudet, vilket får en att må lite bättre!
Dagen avslutades med ett samtal med E, på ca 1 timmme och 15 min. Tur att det är gratis! Underbart hur man kan prata om absolut ingenting med en person, och tydligen njuta av det så mycket eftersom det känns som att det bara har gått ca 15 min när samtalet avslutas! 

Är inte trött alls nu eftersom jag har vilat hela dagen, och jag mår ite bättre nu, så jag hoppas att det inte blir värre under natten. Det är sånt som märks imorgon!

Jag vill avsluta med att visa er denna video som jag tycker att alla borde ta sin tid att se!


Hej och hå, vilken vecka det har varit! 
Inte bara att man har gått i skolan, men efter det så har man spelat in kortfilm och nu på helgen har jag jobbat. Jobb, skola och inspelning har inte varit så jobbigt i sig, men när man kommer hem och somnar nästan direkt så blir det ju inte mycket plugg gjort vilket är jobbigt enligt mig! Pluggade lite i fredags men det räcker inte på långa vägar! Vad händer annars i livet? Inte så mycket, önskade bara att man hade mer tid att plugga just nu! Sen håller jag på att jobba på en fotobok som ni får reda mer om snart!

Ja ni, det märks att det är söndag idag...
Vaknade idag och var sjuk, därför gick jobbet inte lika bra som det brukar men det var helt okej ändå. Det var ju tur i oturen att man bara jobbade 3 ynka timmar då! Blev lite besviken när jag slutade eftersom min moster lovade att komma och beställa mat av mig, vilket hon inte hade gjort. Sen så blev man lite ledsen över att E spontant hade åkt till Gävle utan att säga hej då och tänker stanna där tills på fredag. Men då är det ju skönt att man inte jobbar i helgen! Man kan säga att dagen var ett lite tråkigt avslut på en riktigt bra men hektisk vecka! 

Nu tänkte jag vila lite, kanske se på en film och sedan försöka plugga! 

Har ni instagram så kan ni följa mig om ni vill, användarnamnet är @annachristinbrink!