Idag kom min andra Glossybox som är Maj-boxen. Temat var "Blossom by Blossom" och innehöll som vanligt en massa godsaker. Denna gång fick jag två produkter i full storlek och resten som produktprover. 
Det är så bra att man får testa olika produkter så man lättare vet vilket märke man vill ha nästa gång man köper t.ex. en lotion eller en mascara. 


1. Glossybox Brush - Rougeborste gjord på äkta gethår.
Originalprodukt: 110kr/st

2. BM Beauty Blusher - 100% naturligt mineralrouge som låter huden andas (Peachy Glow), 1 g
Originalprodukt: 119kr/4 g

3. MSCHIC - Pure lipliner (Fuskia), 1.1 g
Originalprodukt: 139kr/1.1 g

4. Aqualina Pink Sugar Creamy Body Lotion- Söt kroppslotion med dofter av sockervadd, hallon, fikonlöv och citrus, 50ml 
Originalprodukt: 200kr/250ml

5. Love & Toast Eau de Parfum- Inga syntetiska doftämnen, doften kommer från eteriska oljor, alkoholen är framställd på maj och produkten är inte testad på djur, ?ml (Tror att denna är i fullstorlek, 7,5ml)
Originalprodukt: 99kr/7,5ml


Borsten är jag nöjd med eftersom jag planerade att köpa en till för nu använder jag samma borste till puder och rouge.
Rouget var jag nöjd med men det var lite mer utav en highlighter med sin brun och orange ton med mycket skimmer. Jag saknade en highlighter i mitt sminkskåp och den här kommer att se perfekt ut sommar för att få en perfect solbänd look.
Läppennan hade jag hellre fått i färgen "Nejked" eftersom jag inte tycker om att ha färg på läpparna, men jag saknade ändå en rosa färg så det är bra ändå! Den är en blandning av rosa och lila och är ganska mörk-Läppennan i sig är jättebra och ger massor av färg!
Aqualinas Bodylotion luktar helt magiskt gott. Den luktar hur sött och krämigt som helst och jag kan sitta och lukta på denna i timmar.
Parfymen hade doften grapefrukt, men jag tycker inte om fruktiga dofter så jag bytte den med min mor som nu också får en box i månaden. Jag bytte den mot Victor & Rolfs FlowerBomb Bodylotion. Den här passade mig perfekt eftersom jag använder just den parfymen dagligen och jag älskar doften. Söt och varm doft som påminner om den Aqualinas Bodylotion. Det var ett produktprov på parfymen som följde med lotionen.

Ja, jag kommer inte skriva något glatt eller roligt så om det är ni är ute efter så kan ni klicka HÄR!

Ligger i min säng och kan inte sova av flera olika anledningar. En anledning är att jag jobbade 21.00-05.00 igår och är lite piggare än vanligt, men hur som helst så är inte det så bra eftersom jag ska upp om 3 timmar. Vår klass ska nämligen åka till Stockholm imorgon för studiebesök hos Roy Andersson och Svt. Vi får se hur det blir...
Jag har inte varit i skolan på ett bra tag nu. Tappat räkningen och vet inte om hur många dagar som har gått. Jag klarar inte av att vara där helt enkelt. Inte mycket bättre hemma, men lite. Bäst är det på jobbet. Att få stressa så mycket att man inte har tid att tänka, men visst får man tid och tänka där med då och då. Men jag tror att det kommer att bli skönt att göra annat imorgon. Jag vill ge upp varje dag, men har inte gjort det än tack vare mina föräldrar. Jag kommer att kämpa imorgon och dagarna efter det, men det här kommer inte gå över förrän jag förstår. 

Jag vill avsluta detta med att skriva något positivt, för det är inte kul att skriva deppiga inlägg trots att man behöver få allt ur sig då och då. Skrika ut så att alla kan höra om de vill för att sedan kunna andas en stund till. 
Tack till alla som som verkligen försöker hjälpa mig, jag förväntar mig inte att ni ska det men det värmer, och jag är så tacksam över mitt underbara jobb och alla härliga kollegor! Nu kanske jag kan somna gott...