Det var ett tag sen jag tittade in här på bloggen. Anledningen är att min dator är på reperation och Toshiban som jag använder nu har varken bilder eller redigeringsprogram. 
Så ni får tyvärr inte se några bilder förrän jag får tillbaka den. 

Sen sist så har det hänt en hel del, men tänkte bara skriva om det i stora drag. 
Jag har påbörjat två kurser på distans, Foto1 & Foto2, så att jag senare ska kunna söka till fotoskolan i Gamleby. Utöver det så jobbar jag helger på Max, och i veckorna så jobbar jag så mycket jag kan på mitt nya jobb. Jag har blivit anställd på Aktivgruppen som sysslar med både barn- och vuxenlekar runt om i landet. Det ger bra erfarenhet plus att det är riktigt kul! 
Efter fotojobbet i Nyköping så ramlade även två nya in, men hoppas att de blir mer utav det när jag har tagit körkort, vilket går sakta men säkert framåt. 
Den 3 nov ska jag till Delfinariumet för "Närkontakt med Delfiner", och ska verkligen försöka få med kameran dit så ni får se hur det var.

Jag är extremt nöjd med livet just nu helt enkelt, skönt att varva jobb och plugg och ändå ha fritid.
Precis vad jag behövde efter 12 år med skola, att få göra vad man själv vill helt enkelt. 
Mina framtidsplaner är att i februari gå en bartenderutbildning i antingen London eller Phuket och i vår ska jag söka till fotoskolan i Gamleby. Men med 10% chans att komma in så ser jag till att ha en Plan B, vilket i detta fall är att vara Au Pair ett år tills nästa ansökningstillfälle kommer. 
Stort tack till vänner och kollegor som har satt guldkant på mina dagar den här sommaren! <3

Hoppas att ni alla har haft en lika underbar sommar som jag har haft, och nu ser vi till hösten blir likadan!