Igår natt fick vi besök i trädgården av en liten Igelkott. Stackarn fastnade mellan på grenar på marken, så jag hjäpte honom att komma loss, tog några bilder och lät honom springa iväg på sina små fötter. 

 
Jag hittade dessa gamla bilder (sensommaren 2011) i utkastet här på bloggen och tänkte att jag lika gärna kunde publicera inlägget så det inte ligger där och skräpar. 
När man går i trean på Film & Musikgymnasiet så får man åka på en resa som ingår i utbildningen. Vi fick besöka sikher, muslimer och judar i olika delar av Stockholm och lära oss mer om dessa olika reilgioner. 
Själv är jag ateist, men klart att detta uppsattades ändå! Rent historiskt är alla religioner väldigt intressanta för mig... 

 
Så typiskt att man ska vara som mest produktiv, kreativ och inspirerad om nätterna. Men är man nattbarn så är man! Jag tycker att det är mysigt att sitta med datorn i sängen och ha säsong 3 av Ally McBeal gå på TV:n medans alla andra sover.
 
 

Jag tror att jag har det så som många andra har det. Det kommer ALDRIG något roligt i posten om man inte vet att man har beställt något. Men förra veckan hade jag en sån dag, då ramlade detta ner i brevlådan. Ett anställningsavtal och deklarationen! Så i sommar blir det både pengar från Kolmården och Skatteverket! Här ska det sparas!

Bröllopssäsongen sätter igång nu och håller på fram till hösten (folk gifter sig såklart på vintern också) ! 
Det vore jättekul att få göra en bröllopsfotografering i år, men än så länge har jag inte hittat någon som ska gifta sig. Tipsa mig gärna om ni känner någon som ska göra det! :)


Finns det något vårtecken som är mer härligt än alla djur som dyker upp här och där? Jag har sedan igår sett tre stycken fjärilar, en geting (ignorerar det), och ett gäng rådjur som betade ute på gräsfälten som har smält fram ur snön. Mindre roligt var det att se dessa djur som precis har blivit pigga efter den långa vintern, ligga döda på sidan av motorvägen. Sånt gör alltid ont i hjärtat mitt.
 
 Jag totalt älskade denna veckans Glossybox! Supernöjd med ALLT! 
I denna box kom det Shower Gel + parfym från Bruno Banani, tandblekning från Smile Lab, Make-Up Remover Gel från Garnier, Lip Blush från Jelly Pong Pong och en mineralskugga från Da Vinci Cosmetics. 
Snart kommer snabbtagna självporträtt där jag har ögonskuggan och läppennan på mig! Nu väntar åter en månad till nästa box...