Just nu leker livet! Jag har fått reda på att jag ska jobba på Kolmårdens Djurpark i sommar och i tisdags så hade jag min uppkörning och kom därifrån godkänd!
Igår svängde jag förbi posten och hämtade ut mitt fina körkort som ska få vara med mig de närmsta 10 åren.

Jag fick också två fotojobb igår, ett i Norrköping och ett i Nyköping. Lite nervös av tanken att sitta och åka till Nyköping när jag fortfarande är nervös över att åka ensam in till stan och tillbaka igen.

Fattar ni hur extremt glad jag är just nu?!
 


Hej! Jag har två st Cheek + Lip Tint Rosy Red att lotta ut till er! Den här produkten kommer från ModelCo och har ett värde som ligger på 155 kr/st.

Allt ni behöver göra är att kommentera det här inlägget, men era chanser ökar om ni nämner tävlingen på er egen blogg så fler få ta del av den. Om ni vill göra det så är det bara att skicka en länk till det inlägget i kommentarsfältet!
Tävlingen avslutas den 31 mars klockan 23.59. Lycka till! 

 
 Du behöver: 
  • Valfria fjädrar
  • Tömda äggskal
  • Lim
  • Pensel
  • Sax
  • Tidningspapper

Idag satt jag och påskpysslade på eftermiddagen och detta är resultatet. Jag blev inte helt nöjd för att limmet var inte det bästa, men det fick duga så som det blev. Jag använde mig utav Decoupage-lim, men jag rekommenderar att ni istället köper ett starkare och snabbtorkande lim. Jag hade jättesvårt med att få fjädrarna att forma sig efter ägget då limmet inte höll fast fjärdrarna.

Allt material är köpt på Panduro. 
Om ni inte vill köpa äggskal som redan är tömda då kan ni använda äggen ni har i kylskåpet.
Då börjar man med att skaka ägget ordentligt. Gör sedan två hål i ägget, ett litet i toppen och ett lite större i botten. Blås sedan i toppenhålet för att få ut innehållet.


Galapagos. Öarna som Darwin för så länge sedan reste till och bevisade för världen att hans teori om naturligt urval faktiskt stämde. Temperaturen är nästan oförändrad året om, iaf om vi svenskar skulle få säga sitt. Öarna har ett rikt djurliv som inte går att någon annanstans i välrden. Detta tror jag är en utav de vackraste platserna på vår planet, och därför står detta resemål högts upp på önskelistan. 
Svalbard, en exotisk plats, även för oss som redan bor långt upp i norr. En plats som består av flera nyanser i blått mot en vit canvas. En vacker plats som tyvärr kommer försvinna i en allt för snar framtid. Hit vill jag verkligen åka, innan det blir för sent. En safariresa i t.ex. Sydafrika är nog det som jag började drömma väldigt tidigt i mitt liv. Djur har alltid haft stor betydelse, och när man var liten så fanns det inget bättre ställe man kunde tänka sig att åka till. Jag har jobbmöjligheter på en djurpark i Sydarfrika (vilket är en lång historia), men en dag kanske den här miljön blir vardag för mig. 
 

Jag kan bli lite trög på att uppdatera bloggen ibland, men då har ni min instagram om ni skulle vilja se mer från mig. Ni hittar mig genom att klicka här!

Det var så min onsdag såg ut förra veckan, och innan allt hade jag också den vanliga fysiklektionen. Intervjun gick jättebra, så nu håller jag tummarna för en sommar på Kolmårdens Djurpark.

I helgen var jag ledig, men jag tillbringade lördagskvällen hos Minna där vi var ett gäng som såg på finalen i Melodifestivalen. Det var första gången jag såg i år eftersom jag inte gillar tävlingen alls.

Nu är det en ny vecka med nya tag, men det börjar inte så bra. Har mått dåligt hela dagen och fick avboka min körlektion.
Resten av veckan kommer att bestå av körlektioner och fysik som vanligt, men i helgen blir det middag med släkt och möjligtvis en fotografering med fyra tjejer!
 
 
    


Ursäkta dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag har nämligen formaterat om min dator över helgen. Den behövde verkligen en storstädning. Det tog längre tid än jag trodde att säkerhetskopiera allt som jag ville behålla,  göra själva formateringen och sedan installera om alla program, så jag hann inte med att blogga.
När det väl var klart så var det bara dags att plugga inför teoriprovet som var idag, SOM JAG KLARADE! Det firades med lite shopping senare på dagen...

Så jag har haft att göra de senaste dagarna, och inte har jag tid ikväll heller, för nu förbereds det inför morgondagens arbetsintervju och sedan måste jag gå och lägga mig tidigt.
Det blir en lång dag imorgon som börjar med att gå upp 06.00 för att gå på fysiken och slutar med middag med jobbet på kvällen, med intervju och personalmöte där emellan. Tanken är att hela Max-gänget ska gå ut efteråt, men jag vet inte om jag orkar vara igång i ca 21 timmar... men jag vill väldigt gärna eftersom flera på jobbet ska sluta nu, så detta blir lite utav en "avskedsfest". Få får se hur pigg jag är imorgon helt enkelt!

Jag har lite hästbilder och barnbilder som ska redigeras som ni får se tidigast på torsdagen! Så se till att hålla lite koll här då.