Satt nyss och såg på Skärgårdsdröm som går på TV8. I detta avsnitt så var Bokö med, där vi har vårt sommarställe. Det beskrivs som en riktig "Saltkråkan-miljö" och jag kan inte göra annat än att hålla med. 
Om man spolar fram till det sista huset som är med i programmet (tredje pricken) så får ni se lite från Gryts vackraste ö. Åh, vad jag längtar till Midsommar nu! 


Ja, Mors Dag var igår som alla redan vet! Det firades med mat på Enjoy här i Norrköping och sedan tårta. 
Utöver detta så är nog mitt liv ganska så händelselöst just nu. Jag jobbar, och när jag inte jobbar har jag oftast bilder att redigera eller något annat att göra.
Men jag tror att den här sommaren kommer att bli riktigt händelserikt. Jag kanske får hem ännu ett "husdjur", få gå "behind the scenes" på Borås Tropikhus, se 30 Seconds To Mars på Gröna Lund, fira midsommar, fota bröllop, åka till Liseberg med vänner, resa till Turkiet och mycket mer! Jag ser verkligen fram emot de kommande månaderna!
Här får ni se Glossyboxen för April! 
Åter igen en väldigt bra box, även om det var väldigt små förpackningar denna gång! Alla dessa produkter, kommer användas flitigt, speciellt läppstiftet som var i en väldigt ljus och något transparent rosa färg och kom från Babor. 
De andra produkterna var ansiktsmask, duschtvål, brun utan sol och en kräm mot akne! Allt är användbart nu inför sommaren!