Som vissa redan vet så har jag flyttat till Dingle som ligger i närheten av Uddevalla. Där går jag nu en vuxenutbildning i Djurvård och delar av kursen har vi på Nordens Ark vilket är jättekul! Jag ska försöka visa så mycket som möjligt från Dingle, men ärligt talat så händer det inte mycket här förutom studier. Det är en liten håla som har ett ICA, två pizzerior och några bilmekaniker. Men imorgon ska det "storhandlas" i Uddevalla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag minns inte mycket från de första månaderna av året. Jag vet att jag övningskörde mycket, pluggade till Högskoleprovet, fick min F-skattsedel och sökte ett jobb på Kolmårdens Djurpark.
Jag försökte att plugga några kurser via Komvux men det la jag åt sidan när en annan utbildning blev intressant, nämligen Djurvård i Dingle. Problemet var bara att jag skulle behöva vänta ett helt år innan jag kunde påbörja den utbildningen. Ett nytt objektiv och lite annan fotoutrusning fick flytta in i min kameraväska och min alldeles egen hemsida gjordes. Saker och ting fortsatte i en stadig takt fram till mars, för då fick jag nämligen körkort och jobb på Kolmården!

 
I maj så började jag jobba på Kolmården, åkte ut till Bokö första gången det året och var på äventyr i Uppsala och Stockholm. Det visade sig att vi hade en hel rävfamilj under huset på Bokö!
Juni blev en månad full utav sorg och musik...
Jag och Adam var och såg 30 Seconds to Mars på Gröna Lund och i slutet av månaden så tillbringade jag mycket tid på Bråvalla Festival här i Norrköping. Men mitt i allt detta så gick tyvärr min Farfars bror och även min Farfar tragiskt bort. Nu är det bara Farmor som jag har kvar, och henne får jag hålla hårt i! 
På grund av detta så firades Midsommar inte på Bokö eftersom Mamma & Pappa ville stanna hemma med Farmor. Men allt löste sig sen och Midsommar blev räddat trots att det inte var som det brukade vara.
I juli hade jag en olycka på jobbet och fick vara hemma en vecka eller två. Jag hade bränt handen ganska ordentligt och kunde inte använda den ordentligt. Nån vecka efter det så fick min bror armen ur led, så jag fick åka med honom till akuten eftersom vi var ensamma hemma. 

 
I slutet av Augusti åkte jag på reptilmässa och hittade en till orm att ta med hem. Hon fick heta Willow.
September månad åkte jag och Yasemin till Turkiet och hade en väldigt avkopplande vecka där! Huset vi bodde i var helt underbart. 
Oktober började med att jag och Bergqvist åkte till Globen för att se Macklemore vilket var magiskt!
En födelsedag senare så var jag plötsligt 20 år och fick gå till systemet. Kort efter det fick jag reda på att jag hade fått jobb på Lekhuset över julen.
I november så åkte jag och ett par vänner till Stockholm för att gå på Sci-Fi Mässan och hade två underhållande dagar där. December har varit fullpackad med jobb... och jul såklart! Tyvärr inte en vit jul, men en bra jul ändå. 

 
Under året som har gått har jag träffat nya männsikor som jag hoppas vill skapa nya minnen med mig i framtiden och jag har även kvar gamla vänner som jag håller nära hjärtat och tänker på varje dag. Tack för att ni finns, gamla som nya vänner, jag är glad att jag har er! Om ca 2 veckor flyttar jag till Dingle för att läsa Djurvård och påbörjar ett nytt kapitel i mitt underbara liv!
Gott nytt år! Tack för det här året!