Jag var ute på äventyr i Dingleskogarna med Anna, Emma och Lilly i helgen. Vädret var underbart och vi hittade en jättefin lövskog som vi klättrade runt i! 
  

 

 
 
 
 
 
 
Det har nu gått nästan exakt 2 månader sen jag flyttade in till mitt lilla rum i Dingle. Utbildningen är toppen och jag känner verkligen att jag har hittat rätt.
Man kunde redan mycket om djur innan man kom hit, men jag kunde aldrig föreställa mig hur mycket mer det fanns att lära sig. Eftersom utbildningen är så kort som den är så är den också väldigt intensiv, men det passar mig perfekt. Det är precis den här takten jag hade önskat att man hade på tidigare skolor jag har gått på.

Det finns inte mycket att göra på fritiden här men det gör inte så mycket eftersom vi oftast har mycket att plugga på. Vissa helger känns dock lite jobbigare än andra. Den här helgen var jag sjuk och låg ensam på mitt rum vilket sänkte mitt humör ganska ordentligt och jag önskade att jag var hemma. Jag saknar att kunna shoppa när jag vill, gå på bio, umgås med vännerna, mysa med Fanta och sova i min egen säng. 
 
Jag ser fram emot att komma hem igen v.18 och påbörja min praktik som varar i ca 21 veckor (med 7 veckor ledigt) fram till v.45 då jag ska befinna mig i Dingle igen. Det som jag ser fram emot mest med praktiken är de första fem veckorna som ska spenderas hos rovfåglarna på Kolmårdens Djurpark. Som så många vet så älskar jag fåglar i alla storlekar och färger så att få praktisera med rovfåglarna på Kolmården är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse. Lyckan är obeskrivlig.