Många var ute och festade under Juldagen. Själv tillbringade jag den utomhus med vänner. Vi tog en promenad i centrala Norrköping för att se konstverken som står monterade lite här och där under Norrköping Light Festival som pågår just nu.  


 
 
 
Var ute i det fina vädret idag med min älskade vän och familjemedlem. Det är helt otroligt hur mycket kärlek man kan hysa för en annan varelse. Jag ser fram emot kommande lyckliga år med henne!  
Samma kväll som jag fotade mitt julklappspyssel, så fick jag lust att fota något annat med den ljussättningen som jag hade. En flaska rom fick stå model och detta blev resultatet. Kritik mottages gärna! 

 
Igår drog Musikhjälpen igång i Linköping. Då det inte är långt mellan Norrköping och Linköping så bestämde sig jag och en vän att vi skulle åka dit på kvällen. Det var kallt, men mysigt och självklart skänkte jag en liten summa till detta fantastiska ändamål!

Gör det ni med! Skicka ett sms till 72999 och skriv 50, 100 eller 200 förljt av artist och låt som du önskar att höra. 
  
 
 
Jag fick ett ryck här om kvällen och påbörjade lite julpyssel. Jag tänkte att man kunde spara lite på presentpappret (och miljön) genom att klä en glossybox i papper och använda som julkappar. 

Jag vek pappret över utsidan av locket och sedan lådan och fäste med tejp på insidan dem båda. Voilà! Nu har man en klädd låda som går att återanvända år efter år, det är bara snöret som behöver bytas, men även det går säkert att fästa på glossyboxen med lite finess! 
 


 
 
För några veckor sen hade jag turen att på se norrsken i min hemstad. Det händer inte ofta, men jag fick chansen att se det. Det är också första gången jag får se norrsken. Vad som kändes som magi sände ett lyckorus genom hela min kropp. Eufori.