Om det är någon som förtjänar kärlek så är det den här tjejen. Hon är en syster i mina ögon och har utgjort en stor del av min uppväxt. Det oändiga antalet pussar man har fått, alla skratt hon har gett och alla mysiga nätter man har upplevt när man sovit tillsammans. 
Just nu mår hon inte så bra. Hon har skador i båda bakbenen och är nyligen opererad. Hon har ont och är inte sig själv. Man inser att hon inte kommer finnas i ens liv för evigt, och det är förbannelsen som för alla husdjursägare förr eller senare går i uppfyllelse. Hon kommer alltid att vara min första kärlek. 

 
Januari har varit en händelserik månad minst sagt. Jag har gått igenom hjärtesorg, fått ett nytt jobb, börjat fota lite igen, tagit hand om vår stackars sjuka hund, börjat läsa ett tredje språk och så mycket mer. Men det viktigaste av allt är mina fina vänner som jag har kunnat dela den här månaden med. För jag skulle nog aldrig ha njutit så som jag gjort om det inte vore för dem! 
Nu är vi inne i februari månad, som har haft en väldigt bra start. Jag ser fram emot resten av året med skräckblandad förtjusning.