Nu är det mindre än en vecka kvar, på fredag smäller det! Här kommer lite mer Pinterest inspiration som uppladdning. Spana in min Pinterest här!
 
 

 
 
Under min visit i Stockholm så hann vi med ett snabbt besök på Naturhistoriska Riksmuseet. Hur underbart är det inte att det är gratis inträde på flertal statliga museer i Sverige från och med 1 februari i år? Jag tycker att det är fantastiskt bra! 
 

 
 
I söndags åkte jag och min kusin Alva till Stockholm för att spendera ett dygn där med vår moster/faster. Direkt när vi kom fram så åkte vi vidare till Mall of Scandinavia. Vi hann inte med mycket där, men vi gick en sväng i min nya favoritbutik R.O.O.M. Det finns otroligt fina möbler och annan inredning där, men det är synd att de bara finns i Stockholm och inte har någon hemsida. Efter att ha sprungit runt lite så åt vi på Vigårda och åkte sedan hem till moster. Det var troligt skönt att få komma ifrån Norrköping ett litet tag! 
Soffa och matbord är ju köpt, men en sak som ännu saknas är stolar. Jag har hittat några stolar som jag tycker är fina, men jag har inte riktigt klickat med någon än. Den snyggaste av de nedanstående är nog enligt mig den första, Acky från Mio. Samtliga stolar är från Mio, EM Möbler och IKEA. Vilken stol tycker ni är snyggast? 

Fredag! Jag var ledig från jobbet och det första jag åkte och gjorde var att fixa naglarna hos en vän. Vi körde gele över mina naturliga naglar så mina kan få chansen att växa sig lite längre. Jag blev supernöjd! Efter det blev det snabbköp av denna bok (som är på bokrea nu!) och lunch på stan.
Sedan snabbt hem för fältexkursion! Vad var syftet med det undrar ni? Det är en av uppgifterna som tillhör kursen jag läser just nu. Självklart fick Fanta följa med på mitt lilla äventyr, vilket resulterade i den mycket leriga hunden ni ser nedan. Det blev en perfekt fredag på alla sätt och vis och den här dagen kommer bli minst lika bra, men med jobb på schemat!

Jag ber om ursäkt för alla vardagsbilder som ramlar in den senaste tiden, men jag har inte tid med mycket mer än att dokumentera det röriga liv som jag har just nu. Jag har äntligen tagit tummen ur och börjat köpa lite möbler till lägenheten. Efter mycket om och men så litade jag på min magkänsla och valde soffan Chester från Mio. Jag var även sugen på ett runt matbord i lite mörkare trä, då ramlade den här nyheten från Mio ner i mitt knä. Bordet heter Vindö och är i ek. (Haha, såg nu att jag lyckades rimma i texten) 
 
 
Kanske var det inte det smartaste valet, men jag har börjat plugga, på heltid. Jag börjar med Biologi och går sedan över till Kemi. Mitt i allt detta så jobbar jag samt jämför lån och förbereder det sista inför flytten. 
Det är mycket på tallriken just nu och det känns som minsta lilla kan få mitt glas att rinna över. Det är något jag måste jobba med, att hantera mina egna misslyckanden. Att inte ta det för hårt, lära sig utav det och gå vidare.
 
För att kunna fokusera mer på allt som händer nu så har jag tagit bort sociala medier från mobilen. Jag kände att det var en för stor distraktion, men jag har kvar messenger så man fortfarande kan nå mig. 
Anyhow, jag hoppas att alla hade en fantastisk Alla Hjärtans Dag. Min såg ut som på bilden nedan, fullt upp med annat men mysig trots allt. Lite inspirationsbilder jag har samlat på mig inför flytten. Gråa (gärna en smutsig, industriell grå) och vita väggar, möbler antingen i gråskala eller i mörkare trä. Vi får se vad jag har utrymme (och pengar) för att kunna göra i mitt nya hem! Hela min pinterest anslagstavla hittar ni här