Ni kanske minns Phoenix som den lilla fluffboll jag hade hemma om kvällarna när jag var nyanländ till England. Man kan ju lugnt säga att det har hänt lite sedan dess. Han är nu en fantastisk flygare och är oerhört duktig! 
Han är ju väldigt vacker också, eller vad tycker ni? 

 
Ytterligare ett av årets nytillskott, Pegasus, är en Svartbröstad Vråk. Han (eller hon) kommer i sin postjuvenila fjäderdräkt att se helt annorlunda ut. Men det dröjer några år innan Pegasus kommer att se ut på det viset...
Målet med honom just nu är att träna honom att flyga så länge som han kan och vill, för att sedan komma tillbaka till oss. Han behöver jobba på konditionen, men han kommer högre och högre upp för varje dag som går, och det ska bli så kul att se vad han kan åstadkomma i sommar när har även har solen till sin hjälp att stiga!

 
Hur söta är dom inte?! Jag var äntligen och hälsade på valparna och de växer så att det knakar! Jag är så oerhört glad att föräldrarna är så fantastiska, att valparna är fantastiska med även Vikki som föder upp dessa små liv är helt underbar! Hon är den som ska välja valp först, och hon sa att det just nu lutar mot valpen på den första bilden. Det innebär att jag kommer att få en av valparna som är på bild två, tre eller fyra. Så spännande! 

 
 
Bästa Ghillie, en av våra Harrisvråkar, är en av årets många nykomlingar. Han tillbringar sin tid till att flyga till gäster på promenader på de vackra slottsmarkerna. Men ibland, när vi inte har gäster, så finns det tillfälle att gå ut med honom själv och dessutom ta med kameran. Måste säga att jag har ett helt fantastiskt jobb! 

Granen har nu sedan någon vecka tillbaka stått framme och det har nu börjats julpynta lite då min käre mor skickade lite småpynt från Sverige. Det kom också en och en annan julklapp också, vilket ska bli mysigt att kunna öppna på julafton. Julstämningen är på topp!

 
Vi fick snö! Det händer nästan aldrig här tydligen, men resten av England har fått sig en rejäl dos och hela landet fick panik pga några centimeter. Hundratals skolor stängde, osv. 
Själv tyckte jag att det var hur mysigt som helst, och jag är väldigt peppad på jul nu, trots att jag firar ensam i år. 
På bilden nedan ser ni Pegasus flyga, men tyvärr så var snön nästan helt borta vid det här laget...

 
På bilden nedan ser ni min första bil, en Honda Civic. Långt ifrån en ny bil, absolut inte perfekt, men den passar mig otroligt bra och jag är så tacksam över att slippa åka tåg när jag måste t.ex. handla mat m.m.
Ni ser även min lilla söta julgran samt amaryllis som jag passade på att köpa i helgen för att skapa lite julkänsla. Men bättre bilder på denna mysiga lilla gran kommer någon annan dag! 
 
 
Blev på bakhumör i helgen, och eftersom mor min hade skickat över mandelmassa så fick det bli saffransbullar med en fyllning på mandelmassa. De blev hur goda som helst, och receptet hittar ni här. Jag skulle dock rekommendera att öka mängden fyllning för att få dem extra söta och saftiga. 

Det enda problemet med att baka här är att det inte finns färsk jäst i England. Här bakar man med torrjäst och inget annat. Men, går man till en stor livsmedelsaffär som har ett bageri så kan man fråga efter färsk jäst och man får det dessutom gratis på de flesta ställen. En otrolig lättnad att hitta till allt bakande som väntar i december!