5 Things I Love About Living In England

1kommentarer

ENKELHETEN Jag älskar hur lätt det är att bo mitt ute i ingenstans här i England. Ravenglass är så litet att det finns en handfull hotell och någon enstaka pub och restaurant, men inga mataffärer. Ändå kan jag lätt ta mig vart jag vill via tåg och mat kan jag få hemkört och uppburet för ca 20 kr. Helt fantastiskt smidigt! 

 
HISTORIA finns så mycket historia gömt i dessa landskap och gamla byggnader. Att få jobba på slottsmarker är en fantastisk känsla. Att veta att man kanske går i samma fotspår som en av slottets gamla falkenerare gjort är svårt att greppa. Jag bor också 1 minut från ruinerna av ett gammalt romersk badhus. Helt fantastiskt! 

NATUREN Jag älskar hur vackert England är. Självklart är Sverige otroligt vackert, men det är något med lövskogarna, bergen och havet här som är magiskt på ett helt annat sätt än än Sverige. Det finns också så många historiska byggnader här som gör det hela ännu mer magiskt. Som t.ex. det romerska badhuset som vi har ca 100 m från lägeheten. 


 
TREVLIGT Självklart måste jag ju nämna hur otroligt trevliga och välkomnande människor här är! Det är ju något England är är känt för, men det har definitivt gjort flytten hit så mycket lättare. Servicen här är snäppet bättre än i Sverige och vett & etikett är något människor här föds med.

HUNDVÄNLIGT Det är fantastiskt hur hundvänligt England är! Hittills har jag inte hittat något som inte tillåter hundar. Man får ha med hundar när man besöker slottet, på alla typer av färdmedel, i vissa affärer och även många restauranger. Det kliar lite i fingrarna, jag vill ju så gärna ha en egen hund...

1 kommentarer

Ida Jansson

11 Jul 2017 19:18

Aldrig varit i England. Vill dit nån gång men då inte till London.

Svar: England är bra på många sätt och vis, speciellt storstäderna! :)
Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Kommentera

Publiceras ej