Vi har haft en ordentlig värme här senaste veckan, upp till 30°, men trots att det är otroligt skönt med sol så är det outhärdligt att arbeta i. En dag var det så illa att hela gänget gick in och ställde sig i vår stora foderfrys där det är omkring - 22°. Lilla Pixie fortsätter växa så det knakar och är numera med i en av våra visningar. Flygfjädrarna är på väg ut, men han är fortfarande lite för liten för att kunna flyga ordentligt. Sötare liten uggla får man leta efter och vilken härlig personlighet han har!

Jag har sedan sist flugit mer falk och det går som tur är bättre och bättre för varje gång. Men det finns fortfarande otroligt mycket utrymme för att bli bättre och lära mig mer. Det märks verkligen att falkarna som vi har här är otroligt erfarna flygare och gör man minsta lilla misstag så är man körd helt enkelt. 

Jag och Conan efter en lyckad flygning samt en nyfiken gulnäbbad glada som hjälper till att plocka ogräs
Låt mig presentera det nyaste tillskottet till gänget, Pixie! 
Pixie är en Hornuggla och en otroligt söt liten krabat. Ska bli spännande att se hur denna grabb blir som vuxen inom några veckor. Hittills är han otroligt tyst och lugn, vilket bådar gott när man tränar ugglor. Snart är han flygfärdig, so stay tuned! 

 Idag är det en månad kvar tills jag åker hem till Sverige för att fira Midsommar! 
Ska bli oerhört kul att få träffa nära och kära igen och få spendera en av årets bästa dagar med dem. Jag kommer spendera åtminstone hälften av veckan ute på Bokö, men förhoppningsvis så blir det några dagar i Norrköping med vänner. Hoppas på att besöka Kolmården om jag har tid över. 

Här i England rullar livet på. Jag är ledig igen, så igår såg jag till att fixa med det som behövdes. Jag åkte till Barrow-In-Furness, åt skräpmat, köpte Injustice 2, skickade viktiga brev och öppnade ett bank-konto! Som jag har längtat efter det här bank-kontot! Jag slipper få nästa lön i kontanter och jag behöver inte längre slösa bort pengar från mitt svenska konto i onödan. 

Jag flög också pilgrimsfalken igen i fredags. Jag var inte alls lika nervös, och det gick mycket bättre. Men fågeln är fortfarande för snabb för mig. Denna gång ska jag få flyga honom med frekvent och därmed så hoppas jag att få lära mig mycket nytt. Härliga tider! 
Blåklockor. Ett blått hav av blåklockor mitt ute i skogen. Det går inte att beskriva hur vackert detta var att uppleva, och inte heller gör bilderna dessa blommor rättvisa. Jag saknade verkligen min kamera under denna härliga promenad. Är inte naturen underbar?  


 
Vad ni ser nedan är min alldeles egna handske! Hittills har jag ju bara lånat handskar vid de arbets- eller praktikplatser jag har varit på tidigare. Men nu var det dags för min egen, och jag älskar den! 
Vi får se vad nästa köp blir. En kikare kanske? 

 
Jag och George åkte till Workington igår för att shoppa lite grejer som behövdes. Solen har ju varit på besök i flera veckor nu och och det känns verkligen som sommaren snart är här! 
Efter vår "shoppingtur" åkte vi till andra sidan stan för att äta lunch och gå på bio. Något jag inte gjort på alldeles för länge! Filmen var bra, absolut inte lika bra som en första, men värd pengarna. 

Idag är sista lediga dagen den här veckan och jag börjar den med en brakfrukost och film. Senare kanske jag ska försöka ta mig till Muncaster Fell, men vi får se om latheten håller mig hemma.

 
Här är den lokala puben som jag har gått till några gånger, invändigt så kanske den inte ser så jättefräsch ut. Men personalen är trevlig och maten är riktigt bra för att vara pub-mat. Gick hit förra veckan för att koppla av lite efter jobbet och tog med en bra bok. 

Jag flög min första falk igår, en pilgrimsfalk. Usch, inte nöjd alls med min prestation. Men, men. Det är bara att försöka igen och inte låta det dra ner på humöret allt för mycket.