Valparna är nu födda och är över en vecka gamla! Här har ni bilder på de fyra små tjejerna. Tänka sig att en av dessa kommer hem till mig den 17:e januari!

 
För några veckor sen blev det äventyr genom The Lake District till Keswick, och tanken var att få lite fina bilder på de vackra fjällen. Men som ni ser på bildern nedan så var inte vädret på vår sida. Keswick var dock en mysig liten stad, varav hälften av butikerna var friluftsbutiker. Den främsta anledningen till varför tursiter kommer till The Lakes när nämligen för att vandra. 

Onsdag denna vecka kan bli spännande då jag eventuellt hämtar min "nya" bil samt att min framtida valp förhoppningsvis föds! Nu håller vi bara tummarna för att allt går som det ska! 

 
Det har varit ganska tyst här ett tag nu, anledningen till detta var att jag jobbade två veckor i sträck för att kunna åka hem och överraska mamma på hennes 50-årsdag!
Hon hade ingen aning om att jag var på väg, så det blev mycket kramar och tårar. Senare på dagen blev det både fest och ett besök på akuten. Men mer om det någon annan dag, när jag får tag på mer bilder från den dagen. Tills dess bjuder jag på mobilbilder från resan hem.