Mer bilder från undebara York! Men nu nutid så är det Halloween, och Halloween på slottet innebär spökrundturer och en massa annat spännade som händer. Men hos oss med fåglarna så flyger vi våra ugglor nattetid. Helt underbart att kunna ha en visning i totalt mörker! Synd dock att man inte kan fota och flyga fåglar samtidigt...

 
 
Nyligen var jag på besök i York. Anledningen till varför jag åkte dit var för att hälsa på ägaren till hunden som troligtvis bär på min framtida hund. Ja, så som det ser ut nu så blir jag med Australian Shepherd valp i januari nästa år vilket är otroligt spännande. Mycket tankar och känslor kring detta nya lilla liv som jag kommer att ha de kommande ca 15 åren. Men när jag var i York så var jag ju tvungen att utforska staden innan det bar hem igen! 
Otroligt vacker stad, nästan overkligt vackert! 

 
 
Först och främst, ursäkta bristen på inlägg. Min dator gick sönder och har varit på lagning fram tills nu! Det sved i plånboken, men jag mår mycket bättre nu, för idag är det min födelsedag! 
Det känns jobbigt att fira det ensam för andra året i rad, men familjen överraskade mig med dessa fina presenter och det värmer själen att se alla grattishälsningar på nätet! Tack för allt idag! <3

 
Två till underbara ugglor som vi har på vårt team som ni inte har fått chansen att se än! Cavalli är en mjölkuv (Bubo lacteus) och Whippet är en australisk spökuggla (Ninox boobook). Dessa två är två av våra mest erfarna flygare, fåglar som man alltid kan lite på att de kommer prestera bra och är oerhört roliga att flyga! 
Ska försöka bli bättra på att dela med mig av mina fluffiga kollegor! ;)

 
Vår lilla kattuggla Griffin har vuxit upp och blivit en fullfjädrad fågel. Han är nu ungefär 6 månader gammal och många tror att det innbär att han kommer att bli större, men det funkar inte riktigt så med fåglar. Fåglar når sin fulla storlek väldigt snabbt i livet för att kunna överleva. Det man vanligtvis ser är att färgerna i fjäderdräkten ser annorlunda ut mellan ungfåglar och vuxna individer. Vår nya örn som vi ha nu är i vackra bruna nyanser, men om några år så kommer han vara svart och vit! 

 
Sista delen av besöket i Boot, en supermysig liten by med jättefina hus! Dock så finns det ju måååånga fördelar med dessa gamla hus, men de är väldigt fina att titta på från utsidan iaf!